Met andere ogen – Boston

Op naar promised land, Amerika! Omdat ik voor mijn werk onderzoek doe over de hele wereld, mag ik deze keer een bezoek brengen aan Boston. Een hele mooie kans om eens diep in de Amerikaanse cultuur te duiken! 

Vanochtend om 5 uur op, op naar Schiphol om via Dublin naar the U S of A te geraken. Lichte kriebels in mijn buik, zal the Donald me wel binnen laten? Heb ik wel de goeie kleding meegenomen, of kom ik straks over als de Europesche hipster collega? Daarnaast heeft er vorige week geloof ik een sneeuwstorm gewoed, maar had ik geen zin om mn snowboots in te pakken. #wegaanhetzien

Door alle series en films denken we vanuit ons kikkelandje nogal snel dat we dat enorme land aan de andere kant van de oceaan wel kennen. Dat iedere amerikaan in te delen is in een Joey, Rachel, Phoebe of Chandler. Iedereen in een Dunphy straat woont, of een Carrie appartement. En met die ogen kijken we ook graag naar een stad als New York, we zoeken dingen op die we kennen van tv. 

Ik daag mezelf hierbij uit om verder te kijken, in de 2,5 dag dat ik er ben 🙂 en proberen de echte Bostonaren (zouden ze lijken op Bosschenaren?) een klein beetje te leren kennen. 

Als iemand nog tips voor mij heeft? laat het weten! 😘

Een gedachte over “Met andere ogen – Boston

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s