22. Spring is in the air

 

IMG_20160310_115628

De zon warmt ons op en geeft energie! De stad ontwaakt, de Zweden willen naar buiten! Bij ons eerste fietstochtje van 2016 komen we veel rennende en wandelende mensen tegen. Het is donderdag 11:30 dus op zich verwacht je weinig volk op de been aangezien het part-time werken hier niet zo normaal is, behalve wanneer je kinderen hebt. Maar! Het is rond het middaguur en dus pakken de Zweden een dik uur pauze, voor eten buiten kantoor en als het effe kan; een lichamelijke activiteit!

Een gezond lichaam, geen stress, healthy food het is hier allemaal zo normaal, het lijkt of mensen helemaal geen moeite hoeven doen, het zit ze in ’t bloed. Rennen, kanoën, schaatsen, skiën, niet omdat het moet, maar omdat het lekker is. Glutenfri fika, salade als lunch, sushi voor je avondeten en een light biertje om het af te toppen.

Nu de zon ook echt warmte geeft, gebruiken de Stockholmers hun pauze ook om de broodnodige vitamine D aan te vullen. Lekker op een vlonder aan het (nog bevroren) water, even genieten van wat de zon je belooft; een prachtige lente! Fijn weekend 🙂

 

IMG_20160310_125008

4 gedachtes over “22. Spring is in the air

 1. Karijnlentefijn

  Ook hier ontwaakt men na de winterslaap!

  Hoop trouwens dat t niet alleen quinoa geblazen is bij jullie fika want die kanelbudels zijn veeeeeels te lekker (net als alcoholvol bier trouwens🍺)

  Enjoy spring! Hej då!

  Xxx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s