1. Na het feestje

Daar zit ik dan te midden van heel veel lieve kaartjes, cadeautjes van alle vrienden, familie en collega’s en troep, heel veel troep. Het is zoals ik eerder heb meegemaakt met op vakantie gaan of verhuizen, maar ja dan dus alles tegelijk.

IMG_6650Iedereen vraagt aan ons of we er klaar voor zijn, maar eigenlijk ben je dat nooit, waarschijnlijk ook niet geheel op de dag dat we gaan. Wel heb ik nog ruim 1,5 week om in elk geval zo ver mogelijk te komen. Het meeste zorgen maak ik me om de administratieve hordes die we toch nog moeten nemen, want al zijn we dan één Europa, op het moment dat je je uitschrijft uit je gemeente kun je, wat de Nederlandse regering betreft, net zo goed in een jungle in Madagaskar verdwijnen. Alles wordt dan in principe stopgezet. Dus mag ik nog wat brieven gaan sturen naar een aantal organisaties.

Henk op de 3e verdieping van het Belastingkantoor zal wel denken ‘Och die Ingrid en Luc vertrekken naar Stockholm, goed dat we dat weten kunnen we ze nog een kaart sturen.’ Echt, ik begrijp niet dat we niet gewoon ergens aan kunnen geven dat we tijdelijk weggaan, we gaan inderdaad wat geld proberen te verdienen, sorry daarvoor hoor Henk maar ja wij lusten wel een biertje, maar we komen graag ook weer terug in ons oh zo goed gestructureerde landje. Zo goed gestructureerd dat er geen plaats is voor een uitzondering op de regel.

Nou ik zal eens wat brieven gaan dichten.. Oh ja begin ik daarna wel aan inpakken.. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s